7 λάθη απώλειας βάρους που σας κρατούν υπέρβαρους

0
7 λάθη απώλειας βάρους που σας κρατούν υπέρβαρους
Μη μας πείτε ότι έχετε δοκιμάσει κάθε μοντέρνα δίαιτα που μπορεί να υπάρξει ποτέ και εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να αποβάλετε τα περιττά κιλά. Καταλαβαίνουμε τον αγώνα – μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να μηδενίσετε το πραγματικό πρόβλημα όταν καμία δίαιτα ή άσκηση δεν σας φέρνει πιο κοντά στο βάρος του στόχου σας. Στην αρχή, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ύπουλα λάθη απώλειας βάρους που θα μπορούσατε να κάνετε και να εμποδίσουν τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Αυτά τα λάθη αθροίζονται – τα περισσότερα από αυτά σας κρατούν υπέρβαρους παρά τη σκληρή δουλειά σας. Ας δούμε, λοιπόν, αυτά τα 7 λάθη απώλειας βάρους που σας κρατούν υπέρβαρους ένα προς ένα.

7 λάθη απώλειας βάρους που σας κρατούν υπέρβαρους

1. Εστίαση στη στέρηση τροφής αντί για σωστή διατροφή: Σε μια προσπάθεια να μειώσετε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, όσον αφορά τις θερμίδες, μπορεί να αγνοήσετε το γεγονός ότι τα θρεπτικά συστατικά είναι σημαντικά για τη λειτουργία του σώματος – ακόμη και για να συμβεί καύση λίπους. Η βιταμίνη D, το ασβέστιο, το χρώμιο, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, οι πρωτεΐνες, οι φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία όπως το χρώμιο είναι όλα σημαντικά στη διαδικασία απώλειας βάρους. Χωρίς την κατάλληλη τροφή, ο μεταβολισμός θα γίνει υποτονικός – στην περίπτωση αυτή, η δίαιτα και η άσκηση θα βοηθούσαν ελάχιστα. Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα Speed ​​Slim στην εφαρμογή Rati Beauty για να μάθετε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς συμβιβασμούς στη διατροφή.

2. Δεν τρώτε αρκετά: Έτσι, έχετε επανειλημμένα ακούσει ότι μπορείτε να τρώτε λιγότερο και να χάσετε περισσότερα, αλλά αυτή είναι μια τόσο εσφαλμένη στρατηγική. Όταν δεν παρέχουμε στο σώμα τον βέλτιστο αριθμό θερμίδων, μεταβαίνει σε κατάσταση «πείνας» διατηρώντας τα αποθέματα λίπους του, καθιστώντας έτσι εξαιρετικά δύσκολο να κάψει το δεσμευμένο λίπος. Να τρώτε φαγητό, το σωστό είδος τροφής, ώστε να ικανοποιούνται οι ενεργειακές απαιτήσεις του σώματός σας.

3. Υπερκατανάλωση κάθε υπερτροφής και υγιεινής τροφής: Έχετε την τάση να παρακάμπτετε/ξεχνάτε τον κανόνα «μέτρησης θερμίδων» με υγιεινά τρόφιμα και υπερτροφές (βρώμη, αβοκάντο, σπόροι chia για να αναφέρουμε μερικά). Ο έλεγχος της μερίδας είναι σημαντικός με κάθε φαγητό, ακόμη και με «υπερτροφές» που ισχυρίζονται ότι λιώνουν αποτελεσματικά το επιπλέον λίπος. Διαβάστε επίσης: «14 υγιεινές τροφές που πιθανώς υπερκαταναλώνετε».

4. Δεν δίνουμε σημασία στην επιλογή του μαγειρικού λαδιού: Τα περισσότερα μαγειρικά λάδια στην αγορά είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη στη φύση που προκαλούν αύξηση βάρους. Επενδύστε σε φιλικά για την απώλεια βάρους μαγειρικά έλαια όπως το ελαιόλαδο και το λάδι αβοκάντο. Αν και το λάδι καρύδας, το ghee είναι επίσης υγιεινό, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και πρέπει να χρησιμοποιούνται με μέτρο για να παραμείνουν σε θερμιδικό έλλειμμα για να συμβεί απώλεια βάρους.

5. Δίνοντας Υπερβολική Σημασία στο Cardio: Αυτή είναι μια άλλη εσφαλμένη αντίληψη που πρέπει να καταρριφθεί, βγάζοντάς σας εκτός τροχιάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι περνώντας πολύ χρόνο στο γυμναστήριο κάνοντας καρδιο θα λιώσει το επιπλέον λίπος πιο γρήγορα. Μόνο με το cardio, μπορείτε να μαζεύετε θερμίδες μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ με τη λειτουργική προπόνηση και την προπόνηση δύναμης, και να μην ξεχνάτε τη διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) καίτε θερμίδες πολύ μετά το τέλος της προπόνησης. Επομένως, μην βασίζεστε μόνο στο καρδιο για να χάσετε βάρος. Να είστε δραστήριοι, στα πόδια σας όσο το δυνατόν περισσότερο και συνεπείς με τη ρουτίνα άσκησής σας, ακόμα κι αν είναι γρήγορο περπάτημα για μία ώρα.

6. Τρώγοντας υπερβολικά επεξεργασμένα λεγόμενα υγιεινά τρόφιμα: Ένας άλλος τομέας ανησυχίας – η αγορά είναι πλημμυρισμένη από πάρα πολλά «λεγόμενα» υγιεινά τρόφιμα που είναι εξαιρετικά επεξεργασμένα και περιέχουν επιβλαβή συστατικά και πολλές κενές θερμίδες. Το αρωματισμένο πράσινο γιαούρτι, τα δημητριακά πρωινού είναι επεξεργασμένα και πλούσια σε ζάχαρη και θερμίδες, αλλά θεωρούνται υγιεινά. Εάν έχετε κάνει αυτές τις «υγιεινές τροφές» μέρος της καθημερινής σας διατροφής, η απώλεια βάρους θα ήταν δύσκολος. Προσπαθήστε να τρώτε το φαγητό στη φυσική τους μορφή όσο το δυνατόν περισσότερο.

7. Εστιάζοντας στη δύναμη της θέλησης αντί να είστε συνεπείς: Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, επικεντρωθείτε στο να είστε συνεπείς και πειθαρχημένοι για την επίτευξη του στόχου αντί να επιστρατεύετε δύναμη θέλησης κάθε φορά και να αναζητάτε κίνητρα. Τόσο το κίνητρο όσο και η δύναμη της θέλησης θα εξαφανιστούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά το να είστε συνεπείς θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας. Διαβάστε επίσης: «16 λόγοι για τους οποίους αγωνίζεστε να χάσετε βάρος».

Συνοψίζοντας, αν δυσκολεύεστε να χάσετε βάρος, ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα Speed ​​Slim στην εφαρμογή Rati Beauty για να φτάσετε στο βάρος του στόχου σας, το οποίο δεν βασίζεται στην έννοια της στέρησης τροφής ή της δίαιτας τρακαρισμένων και παρέχεται σωστή καθοδήγηση σε κάθε βήμα .

16 λόγοι για τους οποίους αγωνίζεστε να χάσετε βάρος
14 υγιεινές τροφές που πιθανώς υπερκαταναλώνετε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar