3 Συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα για το σώμα σας — Στυλ μέσα προς τα έξω

0
3 Συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα για το σώμα σας — Στυλ μέσα προς τα έξω
Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

Μια συλλογή από υπέροχες τσάντες είναι μια υπέροχη ιδέα αν σας αρέσει η ποικιλία και το ντύσιμο για διαφορετικές περιστάσεις (από καθημερινά casual και επαγγελματικά ρούχα μέχρι βραδινές εξόδους). Ωστόσο, η ύπαρξη μιας συλλογής μπορεί να σημαίνει ότι ξοδεύετε πολλά χρήματα (αν και αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικές τσάντες σε προσιτές τιμές, από καταστήματα λιανικής και φορτηγών μέχρι να αγοράσετε μια στις απογραφικές εκπτώσεις). Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε τα μετρητά να ξοδέψετε ή τον χώρο για να αποθηκεύσετε απεριόριστες τσάντες; Ξοδέψτε το χρόνο και τα χρήματά σας για να αγοράσετε την τσάντα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για καθημερινή χρήση.

1. Ταιριάξτε την τσάντα σας με τη ζυγαριά του σώματός σας

Η ζυγαριά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε να ντύσετε το σώμα και την προσωπικότητά σας. Είναι ένα από τα εργαλεία που έχετε για να δημιουργήσετε μια οπτική ψευδαίσθηση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον εαυτό σας ή μέρη του εαυτού σας να φαίνονται μεγαλύτερα ή μικρότερα (ή όπως ακριβώς είστε), ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε.

Θέλετε να επιλέξετε μια τσάντα που σχετίζεται με την ζυγαριά του σώματός σας, άρα το ύψος και το βάρος σας (σε μικρό βαθμό)

  • Ένα ψηλό άτομο άνω των 170 cm / 5’7″ ή μεγαλύτερο θα πρέπει να επιλέξει μια τσάντα μεγαλύτερης κλίμακας
  • Εάν είστε μικροκαμωμένοι, με ύψος 160 cm / 5’3″ ή κάτω, επιλέξτε μια τσάντα μικρής κλίμακας.
  • Οπουδήποτε ανάμεσα σε αυτά τα ύψη, προτιμήστε τσάντες μεσαίας κλίμακας.

Φυσικά, πρέπει επίσης να σχετίζεται με την περίσταση – έτσι για βραδινά ρούχα μπορείτε να μειώσετε την τσάντα σας!Επιλέγοντας τσάντες για το σώμα σας

2. Επιλέξτε μια τσάντα για να συμπληρώσετε το σχήμα του σώματός σας

Όταν επιλέγετε την τσάντα σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το μήκος της τσάντας που πέφτει – όπου βρίσκεται το σώμα της τσάντας σε σχέση με το σώμα σας. Το μήκος μιας τσάντας – όπου το κάτω μέρος χτυπά το σώμα – τονίζει αυτή την περιοχή του σώματός σας. Αυτό προέρχεται από την αρχή του συντονισμού, Related Shapes – όπου τα σχήματα των στοιχείων των ενδυμάτων και των αξεσουάρ πρέπει να συνεργάζονται σε αρμονία με το σχήμα του σώματός σας.

Εάν κουβαλάτε περισσότερο βάρος στους γοφούς και τους μηρούς σας, όπως σχήματα Α, θέλετε να δημιουργήσετε μια ισορροπία, κάνοντας τους ώμους σας να φαίνονται ευρύτεροι. Αναζητήστε τσάντες με πιο κοντές τιράντες καθώς θα σας ταιριάζουν καλύτερα καθώς κρέμονται ψηλότερα στο σώμα σας για να δημιουργήσετε μια πιο ισορροπημένη συνολική εμφάνιση.

Για σχήματα Χ και 8 σχήματα, αποφύγετε τις χιαστί τσάντες που κάθονται στους γοφούς σας, καθώς θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο βαριές στη μέση. Η τσάντα σας πρέπει να κάθεται κοντά στη φυσική σας μέση και είναι καλύτερα να μην είναι πολύ κοντά στο μπούστο σας.

Τσάντες με μακριά λουριά ώμου και χιαστί τσάντες που κάθονται γύρω από το ύψος των γοφών είναι ιδανικές για τη δημιουργία ισορροπίας για οποιονδήποτε έχει σχήμα V.

Τα ακαθόριστα σχήματα μέσης, όπως το σχήμα H και το σχήμα O, πρέπει να μείνουν μακριά από τσάντες που καταλήγουν στη μέση σας, καθώς θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο φαρδιά και πιο κοντή και θα τονίσουν την έλλειψη μέσης. Οι δομημένες τσάντες με κοντά χερούλια είναι ιδανικές για εσάς ή για τσάντες που κάθεται ακριβώς κάτω από τη μασχάλη σας, ή ένα σταυρωτό σώμα μπορεί να είναι όλες επιλογές (αν και βεβαιωθείτε ότι η τσάντα δεν είναι πολύ μεγάλη και ογκώδης).

Τα σχήματα I πρέπει να χρησιμοποιούν τις τσάντες τους για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών. Οι τσάντες, τα clutches και οι τσάντες hobo είναι εξαιρετικές επιλογές για αυτόν τον σωματότυπο. Κρατήστε το μήκος πτώσης της τσάντας έτσι ώστε η τσάντα να τελειώνει γύρω από τους γοφούς σας.

3. Επιλέξτε μια τσάντα για να συντονίσετε με τον χρωματισμό σας

Πέρασαν οι εποχές που το στυλ σήμαινε να ταιριάζετε τέλεια τα παπούτσια και την τσάντα σας μεταξύ τους. Το να ταιριάξετε την τσάντα σας με το ντύσιμο ή τα παπούτσια σας ή να επιλέξετε να κάνετε αντίθεση στην τσάντα σας εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε τις τσάντες και τα παπούτσια να αισθάνονται συνεκτικά σε ένα συνολικό σύνολο χωρίς να ακολουθείτε σκληρούς και γρήγορους κανόνες. Προσωπικά, δεν είμαι από τους κανόνες του στυλ, πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είναι οδηγίες στυλ.

Συνιστώ να επιλέξετε χρώματα τσάντας μέσα στη χρωματική σας παλέτα, χρώματα που σας ταιριάζουν τόσο σε ένταση όσο και σε ζεστασιά ή χρώματα που βρίσκετε να φοράτε πιο συχνά.

Εάν είστε κορίτσι με μία τσάντα, μια σταθερή επιλογή είναι μια τσάντα που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας είναι μια καλή επιλογή. Φοράτε πάντα τα μαλλιά σας και δημιουργεί μια οπτική θηλιά. Επιλέγοντας μια τσάντα στο χρώμα των μαλλιών σας, το μάτι ταξιδεύει κάτω από το σώμα σας στην τσάντα σας, το χρώμα της τσάντας σχετίζεται με τα μαλλιά σας, τα οποία στη συνέχεια τραβούν τα μάτια μας πίσω στο πρόσωπό σας, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο, κάνοντας τον εγκέφαλό μας να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει εμφανίζεται κάποια ομοιότητα και δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα βρόχου.

Φοράω πολύ μπλε. Έχω επίσης μια μπλε τσάντα. Είναι ένα πολύ εύκολο χρώμα για μένα γιατί το φοράω πολλές φορές, αλλά μερικές φορές το αλλάζω με μια τσάντα χρώματος μαλλιών.

Επιλέξτε ένα έγχρωμο ουδέτερο (και όχι μόνο μαύρο, καφέ ή γκρι). Άλλα χρωματιστά ουδέτερα, όπως το μπορντό, το λαδί, το navy και το καμηλό είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές, ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών, το χρώμα των μαλλιών και το χρώμα των χειλιών σας, ένα χαρακτηριστικό χρώμα είναι πάντα μια φανταστική επιλογή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έγχρωμα neturals, διαβάστε τα Neutrals – Τι είναι και πώς να τα φορέσετε

Ένα πολύχρωμο πορτοφόλι μπορεί συχνά να ταιριάζει με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα σας όταν πρόκειται για ταιριαστά χρώματα. Όποιο μονόχρωμο και να φορέσετε, αυτό το χρώμα θα ξεχωρίσει στην πολύχρωμη τσάντα σας. Αν πάτε για ψώνια για ένα πολύχρωμο πορτοφόλι, σκεφτείτε τα διάφορα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πορτοφόλι που έχει τα περισσότερα χρώματα που αντιπροσωπεύονται στην ντουλάπα σας. Θα το βρείτε εύκολο αν έχετε μια χρωματική παλέτα από μια προσωπική ανάλυση χρωμάτων, καθώς είναι εύκολο να επιλέξετε το τέλειο έγχρωμο πορτοφόλι που ταιριάζει με πολλά από τα ρούχα σας.

Περαιτέρω ανάγνωση

6 Κορυφαίες συμβουλές για την επιλογή μιας τσάντας που είναι και πρακτική και όμορφη

Τι μέγεθος τσάντας πρέπει να έχω;

Πώς να επιλέξετε μια τσάντα με βάση το σχήμα και την κλίμακα του σώματος

3 Συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα για το σώμα σας

Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar