Όλοι οι τρόποι που το παιδί μου προσπάθησε να με φέρει σε αμηχανία τελευταία στα εστιατόρια ⋆ Από την Forever Amber

0
Όλοι οι τρόποι που το παιδί μου προσπάθησε να με φέρει σε αμηχανία τελευταία στα εστιατόρια ⋆ Από την Forever Amber

Όλοι οι τρόποι που το παιδί μου προσπάθησε να με φέρει σε δύσκολη θέση στα εστιατόρια τον τελευταίο καιρό

Ένα από τα πράγματα που έμαθα με τον δύσκολο τρόπο φέτος είναι ότι το να έχεις ένα παιδί τεσσάρων ετών σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις μυστικά. Ή, καλά, μυστικότητα, βασικα. (Λοιπόν, είναι λίγο σαν να έχετε έναν blogger στην οικογένεια, πραγματικά. Ανυψώστε από το δικό μου petard, άνθρωποι! Ανυψώστε!) Όχι, οτιδήποτε κάνετε ή πείτε μπορεί – και πιθανότατα ΘΑ – αφηγηθεί κάποια στιγμή από το παιδί σας. συνήθως με τον πιο δημόσιο τρόπο.

Στην περίπτωσή μας, ανακαλύψαμε ότι τα εστιατόρια είναι ο χώρος επιλογής του Max για ένα σημείο δημόσιας ταπείνωσης. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους κατάφερε να μας φέρει σε δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό…

Max στο Whispering Pine Lodge

(Στο εστιατόριο στο όμορφο Whispering Pine Lodge)

01.

Όταν, σε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Isle of Skye, ο Max παραπονιόταν συνεχώς ότι πονούσε η κοιλιά του. Ο Τέρι τελικά τον έπεισε να μπει στην τουαλέτα, όπου η κατάσταση, ε, επιλύθηκε μόνη της, να πούμε. Μόλις γύρισε στο τραπέζι, όμως, ο Μαξ χάρηκε τόσο πολύ που ένιωθε καλύτερα που περίμενε να έρθει η σερβιτόρα, μετά σηκώθηκε και φώναξε ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΦΩΝΗ ότι είχε πονέσει στην κοιλιά του, αλλά είχε πάει στην τουαλέτα και είχε κάνει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ και τώρα ήταν όλα καλύτερα. ΘΕΟΣ.

02.

Όταν επανέλαβε αυτήν την ιστορία λίγα λεπτά αργότερα – και ακόμα στο TOP VOLUME – σε έναν σερβιτόρο. Και, χάρη στην ένταση που φώναζε, να όλοι οι άλλοι στο εστιατόριο, πολύ.

03.

Όταν, σε ένα άλλο v. ωραίο εστιατόριο, ρωτήθηκε από τον σεφ αν είχε απολαύσει το μπέργκερ του και απάντησε „Όχι, ήταν πολύ νόστιμο, πραγματικά.“ (Ειλικρινά δεν ήταν: ήταν νόστιμο, ήθελε απλώς κέικ…) Ακολούθησε τεράστια φασαρία όπου το προσωπικό του εστιατορίου προσπάθησε να πάρει το προσβλητικό μπιφτέκι και να του φέρει κάτι άλλο (δεν τους αφήσαμε, περιττό να πω) και ο Μαξ συνέχιζε να ζητάει τούρτα, σαν να ήταν η Μαρί που φρικάρε την Αντουανέτα ή κάτι τέτοιο.

04.

Το επόμενο πρωί στο ίδιο εστιατόριο, όταν, μετά από μια συνομιλία μαζί μας σχετικά με τη σημασία του να είμαστε διακριτικοί, ρωτήθηκε από ένα μέλος του προσωπικού εάν είχε απολαύσει το πρωινό του και είπε: «Ναι, και δεν είμαι καν ψέματα, όπως μου είπε ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς λέει ψέματα όλη την ώρα».

05.

Όταν περπατώντας στο σαλόνι του ξενοδοχείου, εντόπισε μια φωτιά με ξύλα και αποφάσισε ότι αυτό ήταν το σύνθημά του για να δώσει διάλεξη στο προσωπικό σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

06.

Όταν προσπάθησε να επαναλάβει την ιστορία των κακών σε ένα τραπέζι γεμάτο με Αμερικανούς τουρίστες σε ένα άλλο εστιατόριο, πριν επιμείνει να προσπαθήσει να ενώσει το τραπέζι τους και να τους κάνει όλους να του κάνουν μερικές ζωγραφιές.

Max στο Whispering Pine Lodge

Μπόνους επεισόδιο εκτός εστιατορίου:

Όταν ήμασταν στο σούπερ μάρκετ την περασμένη εβδομάδα, και ο Τέρι είπε ότι ήθελε να πάρει λίγο αποσμητικό χώρου ή κάτι τέτοιο, γιατί είχε παρατηρήσει ότι το σπίτι μύριζε κάπως μούχλα όταν επιστρέψαμε από το τελευταίο μας ταξίδι. Ο Μαξ δεν έκανε κανένα σχόλιο καθώς ο Τέρι και εγώ το συζητούσαμε στο δρόμο γύρω από το μαγαζί, αλλά όταν φτάσαμε στο ταμείο, κοίταξε πάνω από τον πάγκο και είπε στον ταμία: «Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΟΣ».

Αλλά δεν το έκανα! Πραγματικά, ειλικρινά δεν το έκανα – αλλά τώρα ζω με φόβο για το τι άλλο θα πει που δεν ΕΙΠΑ απολύτως.

Συνεχίστε λοιπόν, κάντε με να νιώσω καλύτερα: πείτε μου μερικά από τα πράγματα που έχουν κάνει τα παιδιά σας για να σας φέρουν σε αμηχανία δημόσια…

Σας άρεσε αυτή η ανάρτηση;; Αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να υποστηρίξετε την Amber στο Patreon!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar