Ψάχνετε για κορυφαίες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας στην Ινδία; | Blog AMCAT

0
Ψάχνετε για κορυφαίες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας στην Ινδία;  |  Blog AMCAT

Πέρασαν οι εποχές που τα άτομα που αναζητούσαν εργασία συνήθιζαν να κυκλοφορούν με αντίγραφα των βιογραφικών τους και τα έβαζαν στη ρεσεψιόν της εταιρείας με την ελπίδα να βρουν δουλειά. Στη σημερινή εποχή, υπάρχουν διάφορες πύλες θέσεων εργασίας όπου οι υπεύθυνοι προσλήψεων και οι οργανισμοί δημοσιεύουν κενές θέσεις χρησιμοποιώντας λογισμικό πρόσληψης και οι υποψήφιοι αναζητούν και υποβάλλουν αίτηση για εκείνες που πληρούν τα προσόντα και την καταλληλότητά τους. Η Ινδία με 1,3 δισεκατομμύρια πληθυσμό και όντας η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα είναι η μεγαλύτερη απασχολήσιμη δημογραφική ομάδα στον κόσμο. Η χώρα έχει το πλεονέκτημα ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων στον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης εργασίας που είναι απαραίτητες για τη σημερινή νεολαία και τους νέους.

Naukri.com

Το Naukri.com είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους ιστότοπους αναζήτησης εργασίας στην Ινδία. Αυτή η πύλη εργασίας ξεκίνησε το 1997 και αποκτάται καθημερινά από χιλιάδες άτομα που αναζητούν εργασία. Οι εργοδότες μπορούν να δημοσιεύουν στο Naukri.com και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης εργασίας στην Ινδία.

TimesJobs.com

Το επόμενο στη λίστα είναι το TimesJobs, το οποίο διαχειρίζεται ο Όμιλος Times και έχει περισσότερα από 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένα άτομα που αναζητούν εργασία. Αυτή είναι μια από τις πιο γρήγορες, καινοτόμες και καλύτερες ηλεκτρονικές μηχανές αναζήτησης εργασίας στην Ινδία. Γνωρίζετε ότι αυτός ο κινητήρας έχει επίσης έναν ιστότοπο για εργασίες πληροφορικής με το όνομα TechGIG.com;

Monster.com

Η Monster India είναι μια από τις κορυφαίες πύλες εργασίας στην Ινδία και αποτελεί μέρος της Monster παγκοσμίως. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει premium λίστες θέσεων εργασίας στους εργοδότες. Αυτή είναι μια από τις δημοφιλείς και παλαιότερες πύλες αναζήτησης εργασίας στην Ινδία.

LinkedIn

Το LinkedIn είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους επαγγελματικής δικτύωσης στον κόσμο και όχι απλώς μια τυπική πύλη εργασίας, επομένως λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τις παραδοσιακές πύλες εργασίας. Αν κάποιος ψάχνει για δουλειά, τότε θα πρέπει να έχει προφίλ στο LinkedIn, γιατί αυτή η πλατφόρμα σάς δίνει την ευκαιρία να εμφανίσετε τη δουλειά του και να μοιραστείτε ακόμη και τις απόψεις του.

Πράγματι

Πράγματι, είναι ένας παγκόσμιος πίνακας θέσεων εργασίας που προσφέρει δωρεάν αλλά και επί πληρωμή αγγελίες εργασίας. Σύμφωνα με το Indeed, η πλατφόρμα δέχεται 250 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα και στοχεύει να φέρει τα άτομα που αναζητούν εργασία στην κορυφή, παρέχοντάς τους δωρεάν πρόσβαση για αναζήτηση εργασίας, ανάρτηση βιογραφικών και αναζήτηση εταιρειών.

Γυάλινη πόρτα

Το Glassdoor είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους για θέσεις εργασίας και πρόσληψης και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης εργασίας στην Ινδία. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια πύλη όπου δίνονται κριτικές και αξιολογήσεις σε έναν οργανισμό από υπάρχοντες και πρώην υπαλλήλους του. Αυτό είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για όσους αναζητούν εργασία, καθώς αποκτούν εμπειρία από πρώτο χέρι σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης με την εταιρεία στην οποία σκοπεύουν να υποβάλουν αίτηση.

Εμείς στην AMCAT σας βοηθάμε να κάνετε αίτηση για κατάλληλες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με την υποψηφιότητά σας και είναι αρκετά κατάλληλες με το τρέχον προφίλ σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή είναι μια πλατφόρμα για φρέσκια, όπου μπορούν να λάβουν την αξιολόγηση AMCAT και να υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις εργασίας στη συνέχεια σύμφωνα με τις βαθμολογίες. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ιστότοπους που προσφέρουν θέσεις εργασίας, ειδικά για φρέσκους.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar