Πώς να γίνετε Υπεύθυνος Συμμόρφωσης

2
Πώς να γίνετε Υπεύθυνος Συμμόρφωσης

38.000 £

εκτιμώμενος μισθός

Καλός στο να παίζεις με τους κανόνες; Πρέπει να ξεκινήσετε μια καριέρα σύμφωνα με…

Ένας υπεύθυνος συμμόρφωσης ενεργεί ηθικά και ηθικά προκειμένου να δημιουργήσει και να διατηρήσει έναν συμμορφούμενο οργανισμό.

Ο ρόλος τους περιλαμβάνει την παρακολούθηση και τη διαχείριση των πολιτικών και διαδικασιών μιας εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι συμμορφώνονται με τυχόν νομικούς κανονισμούς και απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει την τήρηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των εσωτερικών προτύπων.

Εάν δεν τηρηθούν αυτά τα πρότυπα, η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει τεράστια πρόστιμα – καθιστώντας τον ρόλο του υπεύθυνου συμμόρφωσης εξαιρετικά σημαντικό σε σχεδόν κάθε κλάδο.

Τα καθήκοντα ενός υπεύθυνου συμμόρφωσης θα ποικίλλουν ανάλογα με την ειδικότητά του, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν:

 • Διενέργεια αξιολογήσεων κινδύνου
 • Ενημέρωση με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς
 • Ελέγχει τακτικά τη συμμόρφωση των ιστότοπων και του υλικού μάρκετινγκ
 • Συμβουλές και εκπαίδευση των εργαζομένων σε νόμους και κανονισμούς
 • Διερεύνηση παρατυπιών ή τομέων ανησυχίας
 • Αναφορά τυχόν περιπτώσεων μη συμμορφούμενης συμπεριφοράς
 • Δημιουργία κουλτούρας συμμόρφωσης

Εάν είστε γνωστό ότι παραβιάζετε τους κανόνες, πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε αν ακούσετε ότι μια σταδιοδρομία συμμόρφωσης είναι δεν για σενα.

Αντίθετα, θα χρειαστείτε ακεραιότητα και ισχυρή ηθική ραχοκοκαλιά, μαζί με την ικανότητα να επιλύετε τα προβλήματα κριτικά, να διαχειρίζεστε έργα και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

Ένα ενδιαφέρον για τον τομέα συμμόρφωσης που έχετε επιλέξει (που θα μπορούσε να είναι η διασφάλιση, το οικονομικό έγκλημα, η παροχή συμβουλών προϊόντων, οι ρυθμιστικές υποθέσεις ή η εποπτεία του εμπορίου) είναι επίσης ζωτικής σημασίας.

Ένας επιτυχημένος υπεύθυνος συμμόρφωσης θα πρέπει επίσης να είναι:

 • Καλός στην ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων
 • Ένας προληπτικός λήπτης αποφάσεων
 • Πειστικός και χαρισματικός
 • Στρατηγικός και σχολαστικός
 • Γνώση των τελευταίων κανόνων και κανονισμών
 • Ικανός να γράφει λεπτομερείς αναφορές

Υπεύθυνος συμμόρφωσης

Έως 38.000 £

Υπεύθυνος Συμμόρφωσης

Έως 82.000 £

Global Head of Compliance

Έως 160.000 £

Αν ψάχνετε για έναν απαιτητικό ρόλο όπου μαθαίνετε πάντα, μια καριέρα στη συμμόρφωση είναι για εσάς. Ξοδεύω πολύ χρόνο μου εκπαιδεύοντας τους συναδέλφους μου σχετικά με κανόνες και κανονισμούς, καθώς και συμβουλεύοντας κάθε τμήμα τι πρέπει να γίνει για να παραμείνει συμμορφωμένο. Χρειάζεστε οπωσδήποτε πολλή ακεραιότητα, που δεν θα κουνηθεί όταν πιεστείτε να κάνετε συντομεύσεις ή να βρείτε τρόπους να παρακάμψετε τους γραπτούς κανονισμούς. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε στη λάθος πλευρά του νόμου…

Αποκτήστε τα προσόντα

Δεν θα χρειαστείτε συγκεκριμένα προσόντα για να γίνετε υπεύθυνος συμμόρφωσης, αλλά η απόκτηση σχετικών – όπως το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης AGRC ή το Πιστοποιητικό AGRC για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) – θα μπορούσε σίγουρα να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Τα πτυχία που βασίζονται σε αριθμούς και τα εμπορικά πτυχία ευνοούνται επίσης συχνά από τους εργοδότες.

Πιστοποιητικό AGRC σε συμμόρφωση

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει τις θεμελιώδεις αρχές της αποτελεσματικής συμμόρφωσης, καλύπτοντας τα στοιχεία ενός προγράμματος λειτουργικής συμμόρφωσης και τις εφαρμογές του.

Αγορασε τωρα

Προβολή όλων των θέσεων εργασίας

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar