Πώς να γίνετε οδηγός παράδοσης

2
Πώς να γίνετε οδηγός παράδοσης

38.000 £

εκτιμώμενος μισθός

Θέλετε να πάτε σε μέρη στη δουλειά σας; Πρέπει να γίνετε οδηγός παράδοσης…

Ο οδηγός παράδοσης είναι υπεύθυνος για τη συλλογή εμπορευμάτων και δεμάτων και την ασφαλή παράδοσή τους στους πελάτες. Οι οδηγοί παράδοσης μπορούν να απασχοληθούν απευθείας από μια εταιρεία για να παραδώσουν αποκλειστικά τις παραγγελίες τους ή μπορεί να είναι αυτοαπασχολούμενοι και να παραδίδουν αγαθά από διαφορετικές εταιρείες.

Οι τύποι δεμάτων που παραδίδει ένας οδηγός παράδοσης θα ποικίλλουν επίσης. Θα μπορούσε να είναι φαγητό και ποτό, μικροαντικείμενα όπως δώρα, βιβλία ή παιχνίδια ή μεγαλύτερα αντικείμενα όπως τηλεοράσεις ή ψυγεία. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο, επομένως υπάρχει συνεχής ανάγκη για καλούς οδηγούς παράδοσης.

Οι εργασίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε, αλλά τα τυπικά καθήκοντα ενός οδηγού παράδοσης περιλαμβάνουν:

 • Συλλογή εμπορευμάτων από αποθήκη, κατάστημα, εστιατόριο ή σημείο παραλαβής
 • Οργάνωση διαδρομών παράδοσης
 • Τακτοποίηση δεμάτων στο όχημα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης
 • Αποστολή μηνυμάτων σε πελάτες και ενημέρωση του συστήματος παρακολούθησης
 • Πραγματοποίηση παραδόσεων και αποστολών, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο
 • Επιστροφή μη παραδοθέντων δεμάτων ή ανεπιθύμητων αγαθών

Αν και δεν απαιτείται επίσημη εμπειρία ή προσόντα για να γίνετε οδηγός παράδοσης, πρέπει να έχετε πλήρη άδεια οδήγησης για τον τύπο του οχήματος που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε παραδόσεις. Επίσης, οι εργοδότες μπορεί να σας ζητήσουν να έχετε καλό ιστορικό οδήγησης, π.χ. να μην υπάρχουν εκκρεμή πρόστιμα.

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας θα περάσετε στο δρόμο, είναι σημαντικό να οδηγείτε άνετα σε διαφορετικούς τύπους δρόμων και να μπορείτε να πλοηγείστε σε διαδρομές. Και καθώς πολλοί οδηγοί παράδοσης είναι αυτοαπασχολούμενοι, η ικανότητα να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το δικό σας πρόγραμμα είναι απαραίτητη.

Άλλες δεξιότητες για έναν οδηγό παράδοσης περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση χρόνου
 • Δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών
 • Άριστες δεξιότητες λεκτικής επικοινωνίας
 • Ικανότητα εργασίας με ρυθμό και σε χρόνο υπό πίεση
 • Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Ικανότητα καλής συνεργασίας με άλλους

Συντονιστής παράδοσης

Έως 25.000

Οδηγός παράδοσης

Έως 45.000

Υπέυθυνος αποστολών

Έως 70.000

Αποκτήστε τα προσόντα

Δεν θα χρειαστείτε επίσημα προσόντα για να γίνετε οδηγός παράδοσης. Ωστόσο, γενικά θα χρειαστεί να έχετε καθαρή άδεια οδήγησης στο Ηνωμένο Βασίλειο για μερικά χρόνια ως προαπαιτούμενο.

Πρόγραμμα οδήγησης CPC

Αναγνωρισμένο μάθημα RTITB που καλύπτει τυπικές ενότητες που παρέχονται από τον εθνικό οργανισμό ανάθεσης. HGV / LGV οδηγούς μόνο (το PCV πρέπει να έχει C1 κατηγορία) 5 ημέρες – Δευτέρα έως Παρασκευή 7 ώρες την ημέρα συν διαλείμματα 35 ώρες συνολική προπόνηση Εγγυημένο πάσο Ανεβαίνουν ώρες … Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήστε τώρα

Εκπαίδευση οδηγών παράδοσης

Κουρασμένος από την περιήγηση και την αναζήτηση για παράδοση Οδηγός Σεμινάριο κατάρτισης που ψάχνετε; Δεν μπορείτε να βρείτε το πλήρες πακέτο που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας; Τότε μην ανησυχείτε καθώς μόλις βρήκατε τη λύση. Αφιερώστε ένα λεπτό και κοιτάξτε μέσα από αυτό το εκτεταμένο πακέτο … Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήστε τώρα

Προβολή όλων των θέσεων εργασίας

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar