Πώς να γίνετε Επιστήμονας Δεδομένων

2
Πώς να γίνετε Επιστήμονας Δεδομένων

45.000 £

εκτιμώμενος μισθός

Ένας επιστήμονας δεδομένων είναι επιφορτισμένος με την εξαγωγή, την ανάλυση και την ερμηνεία τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων χρησιμοποιώντας στατιστικά εργαλεία και άλλες τεχνικές για την παραγωγή χρήσιμων ευρημάτων για μια επιχείρηση.

Μόλις ερμηνευτούν τα δεδομένα, τα ευρήματα θα παρουσιαστούν στην επιχείρηση με σαφή και αναλώσιμο τρόπο, που είναι εύκολο να το κατανοήσουν οι παραλήπτες.

Οι επιστήμονες δεδομένων εργάζονται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών, της υγείας, του λιανικού εμπορίου, της πληροφορικής και πολλών άλλων. Οι επιχειρήσεις σε αυτούς τους τομείς παράγουν πολλά δεδομένα τα οποία, όταν οργανωθούν και αναλυθούν σωστά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν την επιχείρηση να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Τα τυπικά καθήκοντα ενός επιστήμονα δεδομένων περιλαμβάνουν:

 • Συνεργασία με την επιχείρηση για τον εντοπισμό προβλημάτων και την παροχή λύσεων
 • Επιλογή των κατάλληλων στατιστικών τεχνικών για ένα έργο
 • Χρήση μηχανικής μάθησης και άλλων εργαλείων για την παραγωγή λύσεων σε προβλήματα
 • Υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση των μεθόδων συλλογής δεδομένων
 • Δημιουργία αναφορών για τη σύνοψη του τι συμβαίνει στην επιχείρηση
 • Παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις για να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιούνται οι πιο ενημερωμένες και προηγμένες μέθοδοι

Πρώτα απ ‚όλα, εάν δεν σας αρέσει να εργάζεστε με στατιστικά στοιχεία και σύνθετα σύνολα πληροφοριών, το να είστε επιστήμονας δεδομένων μπορεί να μην είναι η δουλειά για εσάς. Τα άτομα που εργάζονται σε αυτόν τον ρόλο αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους αναλύοντας και ερμηνεύοντας δεδομένα χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα αναλυτικά εργαλεία – επομένως θα χρειαστείτε επίσης μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Ωστόσο, αν σας αρέσει να εργάζεστε ως μέλος μιας ομάδας και να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας για να καταλήξετε στο καλύτερο αποτέλεσμα (δείτε επίσης: οπτικοποιήσεις δεδομένων) για μια επιχείρηση, θα ευδοκιμήσετε σε αυτή τη δουλειά.

Ένας καλός επιστήμονας δεδομένων πρέπει να έχει:

 • Άριστες δεξιότητες αναλυτικής σκέψης
 • Κάποια εμπειρία εργασίας με εργαλεία ανάλυσης
 • Εξαιρετικές δεξιότητες ακρόασης και επικοινωνίας
 • Η ικανότητα εργασίας σε αυστηρές προθεσμίες
 • Εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

Κατώτερος επιστήμονας δεδομένων

Έως 45.000

Επιστήμονας δεδομένων

Έως 55.000

Ανώτερος επιστήμονας δεδομένων

Έως 65.000

Αποκτήστε τα προσόντα

Ένα πτυχίο σε ένα σχετικό αντικείμενο, όπως η επιστήμη των υπολογιστών, τα μαθηματικά ή η στατιστική μπορεί να απαιτείται από ορισμένους εργοδότες. Ωστόσο, είναι δυνατό να γίνετε επιστήμονας δεδομένων ανεβάζοντας τον δρόμο σας από μια πιο κατώτερη θέση, συχνά παράλληλα με την ανάληψη εξειδικευμένης εκπαίδευσης που σχετίζεται με τον ρόλο.

Επιστήμονας Δεδομένων

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Εγγραφείτε για το Δεδομένα Αναλυτής σε Δεδομένα Επιστήμονας μάθημα μέσω της Ακαδημίας Πληροφορικής. Υπάρχουν 4 κομμάτια για το Δεδομένα Αναλυτής σε Δεδομένα μάθημα επιστήμης (Δεδομένα Αναλυτής, Δεδομένα Καυγατζής, Δεδομένα Ops και Δεδομένα Επιστήμη). Κάθε στάδιο του ταξιδιού … Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήστε τώρα

Επιστήμονας Δεδομένων Nanodegree

Θα κατακτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνετε επιτυχημένοι Δεδομένα Επιστήμονας. Θα εργαστείτε σε έργα που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς του κλάδου και θα μάθετε να τρέχετε δεδομένα αγωγών, πειράματα σχεδίασης, δημιουργία συστημάτων συστάσεων και ανάπτυξη λύσεων στο cloud. Εάν έχετε ήδη … Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήστε τώρα

Προβολή όλων των θέσεων εργασίας

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar