Ποιο είναι το πιο ευέλικτο σχήμα κασκόλ; — Στυλ Inside Out

1
Ποιο είναι το πιο ευέλικτο σχήμα κασκόλ;  — Στυλ Inside Out
Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

Η επιλογή του κασκόλ εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Ένα φουλάρι μπορεί να κρύψει ή να τραβήξει την προσοχή από μέρη του σώματος που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα. Αν έχετε σχήμα αχλαδιού και θέλετε να προσθέσετε περισσότερη ισορροπία στο σύνολό σας, για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα ζωντανό κασκόλ για να τραβήξετε την προσοχή μέχρι το πρόσωπό σας και μακριά από τους γοφούς σας.

Ένα κασκόλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και προσωπικότητα σε ένα ντύσιμο με τη χρήση μοτίβων και διακοσμήσεων όπως πομ πον, κρόσσια ή φούντες. Προσωπικά μου αρέσουν τα μακρύτερα ορθογώνια φουλάρια γιατί υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να τα δέσεις.

Κοινά σχήματα κασκόλ

Το πιο δημοφιλές και προσαρμόσιμο κασκόλ είναι το ορθογώνιο. Αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος σε σχήμα ορθογωνίου που είναι απλό και βασικό σε σχήμα. Το πόσο ύφασμα είναι στο ορθογώνιο μαντήλι θα επηρεάσει τον τρόπο που μπορείτε να το φορέσετε και τους διαφορετικούς κόμπους που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ποιο είναι το καλύτερο σχήμα κασκόλ - ορθογώνιο - κοντό ορθογώνιο κασκόλ

Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός κοντού ορθογώνιου κασκόλ από πάνω και, στη συνέχεια, ενός μακρύτερου και φαρδύτερου ορθογώνιου κασκόλ, και τα δύο δεμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο – το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό.

Εάν είστε μικροκαμωμένος, μπορεί να θέλετε ένα πιο στενό και λιγότερο ογκώδες, διαφορετικά μπορεί εύκολα να κατακλύσει το πλαίσιο σας. Περισσότερες συμβουλές για petite κασκόλ εδώ.

σχήμα κασκόλ - τα ορθογώνια κασκόλ είναι τα πιο ευέλικτα

Έχω επίσης φορέσει αυτό το κασκόλ ως κάλυμμα με λαιμόκοψη – δείτε το εδώ.

Τα τετράγωνα κασκόλ είναι πιθανώς λιγότερο ευέλικτα, αν και υπάρχουν ακόμα πολλοί διαφορετικοί κόμποι που μπορείτε να δοκιμάσετε – απλώς κάντε αναζήτηση στο YouTube για να δείτε τι εννοώ. Έχουν ένα απλό τετράγωνο σχέδιο που μπορεί να τυλιχτεί σε μικρότερη έκδοση ή να διπλωθεί σε τρίγωνο. Οι άνθρωποι συχνά αρέσκονται να το φοράνε διαφορετικά από το συνηθισμένο, για παράδειγμα σαν αξεσουάρ για τα μαλλιά ή δεμένα σε μια τσάντα για να δώσουν λίγη αίσθηση στην τσάντα σας. Τα κασκόλ σε σχήμα τετράγωνου έρχονται συχνά σε πιο μεταξένια υφάσματα και μπορεί να είναι μικρού μεγέθους, όπως τετράγωνα τσέπης, έως πολύ μεγάλα. Ακολουθεί ένα βίντεο με διαφορετικές ιδέες για το πώς να τα δέσετε.

Ένα φουλάρι άπειρου δεν έχει αρχή ή τέλος γιατί αποτελείται από έναν μόνο κύκλο. Περιορίζονται στο styling με μερικούς τρόπους, αλλά είναι πολύ πρακτικά καθώς φοριούνται εύκολα και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως πέσουν ή γλιστρήσουν. Είναι αυτό που ονομάζω κασκόλ «ρίξε και φύγε». Τα πετάς, τα κάνεις θηλιά μια φορά και φεύγεις.

Τα κασκόλ κουβέρτες είναι μεγάλα στυλ μάλλινα κουβέρτες που φοριούνται ως υπερμεγέθη κασκόλ, πόντσο ή περιτυλίγματα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι αρκετά μεγάλα και ίσως μοιάζουν σαν να φοράτε κουβέρτα.
Λόγω του μεγέθους του, ένα μαντήλι κουβέρτας μπορεί να τυλιχθεί στους ώμους σας αρκετά άνετα ως σάλι. Μπορείτε να δέσετε τις άκρες στο μπροστινό μέρος αν θέλετε, να τις αφήσετε να κρέμονται ή να τις κρατήσετε για να ζεσταθούν. Τα κασκόλ κουβέρτες μπορούν εύκολα να φορεθούν ως ένα τεράστιο μαντήλι λόγω του τετράγωνου σχεδίου τους. Απλώς πάρτε τις δύο απέναντι γωνίες του κασκόλ και φέρτε τις προς τα εμπρός σταυρώνοντάς τις πίσω από το λαιμό σας. Απλώς πιέστε τις ουρές κάτω από το τρίγωνο.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε κουβέρτες

Υφάσματα

Μια άλλη σκέψη για την επιλογή του καλύτερου κασκόλ είναι το ύφασμά του. Το ύφασμα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το κασκόλ θα ντύνεται και θα διπλώνει καθώς και το πόσο ζεστό θα είναι στο δέρμα σας. Υφάσματα όπως μετάξι, ρεγιόν, βαμβάκι και κασμίρι θα αισθάνονται πιο ευχάριστα στο δέρμα σας και θα ντυθούν με όγκο. Τα βαμβακερά ή πλεκτά φουλάρια εμφανίζονται και αισθάνονται πιο χαλαρά.

Ένα μεταξωτό ή σατέν μαντήλι (όπως αυτό που φοράω παρακάτω) δείχνει πάντα πιο κομψό από τα βαμβακερά ή μάλλινα μαντήλια.
Ένα μεταξωτό ή σατέν φουλάρι είναι πιο επίσημο

Εάν είναι ένα ύφασμα που έχει κάποιο όγκο, τότε μπορεί να βρείτε ότι κάποια σχήματα έχουν πολύ ύφασμα και είναι δύσκολο να κρατηθεί στη θέση του και σας πνίγει στο ύφασμα.

Εκτυπώσεις και μοτίβα

Τα κασκόλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποιο επιπλέον χρώμα ή μια στάμπα ή μοτίβο στο ντύσιμό σας, ακόμη και να τα χρησιμοποιήσετε για να συνδυάσετε εκτυπώσεις στο ντύσιμό σας για μια πιο δημιουργική εμφάνιση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε τοπ με σχέδια με κασκόλ.

Το σχήμα του σώματος

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε ένα φουλάρι για να κολακεύσετε τον σωματότυπό σας είναι να εξισορροπήσετε τις αναλογίες σας προσθέτοντας καμπύλες όπου χρειάζεται και δημιουργώντας κάθετες γραμμές στο μήκος άλλων περιοχών.

Για το I-Shape, τα ογκώδη κασκόλ που φοριούνται στο λαιμό μπορούν να προσθέσουν όγκο στη σιλουέτα σας και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου μπούστου ή γοφών. Αποφύγετε να φοράτε κασκόλ που είναι πολύ μακριά και περνούν από τους γοφούς. Κάνοντας αυτό θα επιμηκύνει το σώμα δημιουργώντας μια πιο αγορίστικη σιλουέτα.

Φουλάρια που φοριούνται μακρόστενα θα είναι κολακευτικά για σχήματα H, σχήματα V και σχήματα O. Θα πρέπει να αποφεύγουν να φορούν ογκώδη μαντήλια στο λαιμό, καθώς αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο βαρύς.

Οι κυρίες σε σχήμα Α πρέπει να φορούν κασκόλ στο λαιμό και τους ώμους τους για να τραβήξουν την προσοχή προς τα πάνω και να προσθέσουν όγκο σε αυτή την περιοχή. Εναλλακτικά, τονίστε τη μέση σφίγγοντας τη με ένα φουλάρι ως ζώνη

Τα σχήματα X και τα σχήματα 8 μπορούν επίσης να φορέσουν εύκολα ένα φουλάρι ως ζώνη ή να δέσουν ένα φουλάρι στο λαιμό για να τραβήξουν την προσοχή στο πρόσωπο.

Εδώ είναι περισσότεροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δέσετε κασκόλ

32 τρόποι για να δέσετε ένα φουλάρι

Ορθογώνιο Φουλάρι Γραβάτα

2 τρόποι για να δέσετε ένα φουλάρι σε ένα γιλέκο

Πώς να δέσετε ένα φουλάρι πασμίνας

13 τρόποι για να φορέσεις πασμίνα ή μακρύ ορθογώνιο φουλάρι

Πώς να δημιουργήσετε ένα ρούχο γύρω από το κασκόλ σας

Ποιο είναι το πιο ευέλικτο σχήμα κασκόλ;

Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar