Ντουλάπα γεμάτη ρούχα και τίποτα να φορέσει

1
Ντουλάπα γεμάτη ρούχα και τίποτα να φορέσει
Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

Ασε με να σου κάνω μια ερώτηση? Έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας «Έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα, αλλά ακόμα νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να φορέσω!Ενώ αισθάνεστε εντελώς απογοητευμένοι και ενοχλημένοι που με όλα τα ψώνια που έχετε κάνει και τα πράγματα που έχετε στη ντουλάπα σας αισθάνεστε άκομψοι και ένοχοι για τη σπατάλη;

Ή ίσως…

Αποφεύγεις τα ψώνια (στην πραγματικότητα θα έλεγες το μισείς) επειδή είστε καταβεβλημένοι όταν πηγαίνετε για ψώνια. Απλώς δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που φαίνεται να σας ταιριάζει ή φοβάστε μήπως σπαταλήσετε περισσότερα χρήματα σε ένα άλλο ρούχο που δεν είναι κατάλληλο για εσάς;

Ίσως έχετε μια γυμνή γκαρνταρόμπα επειδή έχει χτυπήσει τρομερές ευθείες επειδή αποφεύγετε να ψωνίζετε τόσο πολύ και τα ρούχα που φοράτε έχουν αρχίσει να φαίνονται φθαρμένα.

Αν μπορείς να συσχετιστείς σε οποιοδήποτε από αυτά τα δύο δεινά της γκαρνταρόμπας, τότε θέλω να συμμετάσχετε μαζί μου για το δωρεάν online masterclass μου που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί έχετε την γκαρνταρόμπα των εφιαλτών σας τώρα και μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τη μετατρέψετε σε ένα από τα όνειρά σας.

Ελάτε μαζί μου σε αυτό το masterclass στυλ:

 • Εάν νιώθετε κουρασμένοι και δεν είστε σίγουροι πώς να αρχίσετε να βελτιώνετε το στυλ σας
 • Εάν νιώθετε ένοχοι επειδή έχετε σπαταλήσει τόσα πολλά σε ρούχα που δεν αγαπάτε και που δεν σας αγαπούν
 • Αν σας έχει βαρεθεί να μην εμπνέεστε από αυτό που κατέχετε
 • Αν έχεις βαρεθεί να νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις

Θέλω…

 • σε θέλω να ξεκινήστε να φτιάχνετε την γκαρνταρόμπα σας με πιο έξυπνο τρόπο, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και το στυλ σου, που είναι απόλυτα αυθεντικό για σένα, που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα κάθε μέρα.
 • σε θέλω να ξεπεράστε το στρες του στυλ και το άγχος της γκαρνταρόμπας.
 • σε θέλω να νιώθετε υπέροχα όλη την ώρα, όχι μόνο επειδή φαίνεσαι πανέμορφη και κομψή, αλλά και επειδή δεν νιώθεις ενοχές για το στυλ σου (ή τα χρήματα που ξοδεύεις για αυτό).
 • σε θέλω να να είναι σίγουροι έτσι ώστε να έχετε το κουράγιο και την επιμονή να πετύχετε τους στόχους σας γιατί αυτή η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα όταν ξέρετε ότι το στυλ σας σας υποστηρίζει, σας δίνει περισσότερο θάρρος, σιγουριά και χάρισμα.

Μην αφήνετε το στυλ σας να σας κρατά πίσω

Ξέρω από τις χιλιάδες γυναίκες με τις οποίες έχω δουλέψει τα τελευταία 18 χρόνια πόσο σημαντικό είναι το να ξεχωρίσεις το στυλ σου για ΟΛΗ τη ζωή σου. Εχει ένα θετικό αποτέλεσμα κυματισμού που θα παρατηρήσεις σε όλη σου τη ζωή. Μου το είπαν οι υπέροχοι πελάτες μου

 • Οι σύζυγοί τους εκτιμούν το νέο τους στυλ όχι μόνο επειδή δείχνουν υπέροχα, αλλά αγαπούν και τη γυναίκα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έχει γίνει η γυναίκα τους
 • Τα αφεντικά τους βλέπουν αυτή τη νέα αυτοπεποίθηση και παρατηρούν τη δουλειά τους και τους δίνουν προαγωγές και νέες ευκαιρίες
 • Οι συνάδελφοι και οι πελάτες τους παρατηρούν τον νέο τους πιο αυθεντικό και ευθυγραμμισμένο εαυτό, το εσωτερικό και το εξωτερικό λένε μια ιστορία που τους κάνει πιο ελκυστικούς και αξιόπιστους.
 • Οι άγνωστοι σχολιάζουν την κομψότητά τους, κάτι που τους δίνει ώθηση της αυτοεκτίμησης (και αυτό συμβαίνει συχνά, ακόμα και όταν οι μάρκες είναι χαμηλές και η ζωή δημιουργεί εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν).
 • Ξοδεύουν λιγότερα χρήματα, χρόνο και ενέργεια σε ρούχα, ψώνια και ντύσιμο κάθε μέρα

Το να εστιάσετε στο στυλ σας δεν είναι ρηχό!

Τα ρούχα είναι αυτά που αγγίζουν το δέρμα μας και μας εμποδίζουν να είμαστε γυμνοί. Προσφέρουν προστασία από τα στοιχεία και παρέχουν έναν τρόπο να εκφράσετε σιωπηλά τις αξίες και την προσωπικότητά σας. Κυριολεκτικά μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε το άτομο που θέλετε να είστε (σύμφωνα με έρευνα).

Πρέπει να ντύνεστε κάθε μέρα και αν μπορείτε να αφαιρέσετε το στρες του στυλ και να σας κατακλύσει από αυτό, έχετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς στη ζωή.

Πάντα θα υπάρχουν γεγονότα στη ζωή σας (ένα σημαντικό δείπνο, μια συνέντευξη για δουλειά, μια ομιλία, μια φανταχτερή εκδήλωση) που θα εμφανιστούν και αν δεν αισθάνεστε σίγουροι για το στυλ σας, αυτό θα προσθέσει περισσότερο άγχος σε αυτήν την εμπειρία ( ή μπορεί ακόμη και να τα αποφύγετε επειδή δεν έχετε τίποτα να φορέσετε).

Φανταστείτε πόσο καλύτερα θα νιώσετε όταν έχετε μια εκπαίδευση στυλ που σας δίνει την αυτοπεποίθηση να λέτε ναι σε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται στο δρόμο σας και στην οποία θέλετε να πείτε ναι, χωρίς να ανησυχείτε ότι η γκαρνταρόμπα σας σας εμποδίζει.

Είσαι προσκαλεσμένοςγιατί έχεις μια γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα και τίποτα να φορέσεις masterclass

Τότε θα ήθελα να συμμετάσχετε μαζί μου σε αυτό το masterclass – το κάνω σε διάφορες ώρες για να ταιριάζουν σε διαφορετικές παγκόσμιες ζώνες ώρας (η πρώτη και η τελευταία είναι η καλύτερη για ΗΠΑ/Καναδά, η δεύτερη είναι καλύτερη για το ΗΒ/ Ευρώπη – εκτός κι αν είστε κουκουβάγια, αλλά και για την Ασία, όλα είναι υπέροχα για την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε

Και για όλοι όσοι παρακολουθούν το masterclassθα λάβετε έναν υπέροχο νέο οδηγό στυλ μπόνους – Ο απόλυτος οδηγός σας για την επιλογή τζιν.

Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar