Κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν Νοέμβριο | reed.co.uk

0
Κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν Νοέμβριο | reed.co.uk

Γιορτάστε αυτή τη νύχτα με φωτιά… βρίσκοντας μια δουλειά που λατρεύετε.

Όταν αποκτήσετε τον ρόλο των ονείρων σας, κάντε ένα δικό σας πάρτι με πυροτεχνήματα (μεταφορικά μιλώντας). Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό το αίσθημα νέας δουλειάς.

Αν ψάχνετε για κάτι που θα αναζωπυρώσει τη σπίθα που νιώσατε κάποτε για την καριέρα σας, μπορεί να είναι καιρός για αλλαγή ρυθμού. Εδώ είναι μόνο πέντε από τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν αυτόν τον Νοέμβριο στο Reed.co.uk και οι ρόλοι που έχουν ζήτηση αυτή τη στιγμή.

Benefit Cosmetics

Έχετε μια τάση για ροζ και premium καλλυντικά;

Γίνετε μέλος μιας από τις μεγαλύτερες και πιο τολμηρές μάρκες ομορφιάς στην επιχείρηση.

Η Benefit Cosmetics, που ιδρύθηκε το 1976, ξεκίνησε ως μια μπουτίκ μακιγιάζ με μια ιδιότροπη ατμόσφαιρα ζαχαροπλαστείου. Πλέον, μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς, τα καλλυντικά τους βρίσκονται σε περισσότερες από 35 χώρες σε πάνω από 4.000 γκισέ.

Διάσημοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις μπάρες φρυδιών και τα ιδιόμορφα συσκευασμένα προϊόντα τους, έχουν επίσης αποστολή να ενδυναμώσουν τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα.

Αυτήν τη στιγμή αναζητούν Υπεύθυνους Counter, οπότε αν πιστεύετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να διαχειριστείτε μια ομάδα αισθητικών και να αναδείξετε την επωνυμία Benefit, μια καριέρα επωφελής θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Ρόλοι σε ζήτηση:

Τα οφέλη της εργασίας για την Benefit Cosmetics περιλαμβάνουν:

 • Παρέχεται εκπαίδευση για ορισμένους ρόλους
 • Έχουν ένα καθιερωμένο Culture Club (καμία σχέση με το εμβληματικό ποπ συγκρότημα της δεκαετίας του ’80), που διασφαλίζει ότι καμία γιορτή ή γενέθλια δεν θα περάσουν αφορμή
 • Παγκόσμιο πακέτο παροχών που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία σας

Τοποθεσία: Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας με την Benefit Cosmetics τώρα

Αταλιαν Σεβέρεστ

Η Atalian Severest έχει μια σειρά από ρόλους διαθέσιμους από τον καθαρισμό μέχρι την τροφοδοσία, την ασφάλεια έως την τεχνολογία – οι εργασίες τους καλύπτουν μια ποικιλία ομάδων δεξιοτήτων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με εργατικό δυναμικό 28.000 ατόμων που εργάζονται σε 7.000 τοποθεσίες.

Έχουν πάνω από 900 ζωντανούς ρόλους στον ιστότοπο (τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο) σε σχεδόν κάθε τομέα – από εταιρικές θέσεις κεντρικών γραφείων έως ρόλους μηχανικής και ασφάλειας επιτόπου.

Θα μπορούσε η καριέρα σας να απογειωθεί με τον Atalian Severest; Εδώ είναι μερικές από τις θέσεις εργασίας σε ζήτηση αυτή τη στιγμή.

Ρόλοι σε ζήτηση:

Τα οφέλη της εργασίας για την Atalian Severest περιλαμβάνουν:

 • Κέρδισαν ένα βραβείο για τη διαφορετικότητα και την πλατφόρμα ένταξής τους
 • Πολλές εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 40% RAC και κινητού τηλεφώνου Vodaphone
 • Αποζημίωση οφθαλμικού τεστ και γυαλιών

Τοποθεσία: Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας με την Atalian Severest τώρα

Οι τέσσερις τροχοί μου

Σας αρέσει η οδήγηση; Έχετε πάθος για την παράλληλη στάθμευση;

Γιατί να μην κάνεις καριέρα από αυτό;

Η My Four Wheels αναζητά εκπαιδευτές οδήγησης (πλήρους και μερικής απασχόλησης) για να ενταχθούν στην ομάδα τους. Η άδεια οδήγησης του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απαραίτητη, αλλά θα παρέχεται εκπαίδευση. Είναι ενθουσιασμένοι που παρέχουν στους εκπαιδευτές τους συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διδακτική τους διαδρομή επίσης.

Η εκμάθηση οδήγησης είναι μια τεράστια δεξιότητα ζωής και έχει μεγάλη ζήτηση λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών οδηγών που θέλουν να περάσουν τις εξετάσεις τους αφού η πανδημία έθεσε τα σχέδιά τους σε παύση.

Εάν είστε λάτρης του να είστε το αφεντικό του εαυτού σας και να εργάζεστε τοπικά, το να γίνετε εκπαιδευτής οδήγησης θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Ρόλοι σε ζήτηση:

Τα οφέλη της εργασίας για το My Four Wheels περιλαμβάνουν:

 • Διαχειρίζεστε το ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να ορίσετε τις ώρες που λειτουργούν για εσάς
 • Το δικό σας αυτοκίνητο (με διπλά χειριστήρια)
 • Μπόνους μετρητών για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών

Τοποθεσία: Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε όλες τις εργασίες με το My Four Wheels τώρα

Veolia

Εκεί που άλλοι βλέπουν σπατάλη, η Veolia βλέπει ευκαιρίες.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης απορριμμάτων, νερού και ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, η Veolia διαθέτει μια ομάδα 14.000 μελών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ο σκοπός τους είναι ο οικολογικός μετασχηματισμός και εργάζονται για την επίτευξη του στόχου μηδενικού άνθρακα.

Είναι μια ακατάστατη δουλειά. Αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Έτσι, αν σας αρέσει να λερώνετε τα χέρια σας ενώ καθαρίζετε τον πλανήτη, ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους ρόλους που προσφέρονται από τη Veolia.

Ρόλοι σε ζήτηση:

Τα οφέλη της εργασίας για τη Veolia περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη εκμάθησης για την απόκτηση προσόντων με εξωτερικούς παρόχους
 • Εκπτώσεις σε όλα, από ταξίδια μέχρι παντοπωλεία
 • Ορισμένοι ρόλοι πληρούν τις προϋποθέσεις για μπόνους που συνδέονται με την απόδοση της εταιρείας

Τοποθεσία: Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας με τη Veolia τώρα

Μόνο Κέντρα Επισκευής Ατυχημάτων (μέρος του Ομίλου Aviva)

Η Solus είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες επισκευής ατυχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απασχολούν εκατοντάδες άτομα σε 25 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο που βοηθούν τους αυτοκινητιστές να επιστρέψουν στο δρόμο μετά από ένα ατύχημα.

Ως μέρος του Ομίλου Aviva, ξέρουν ένα ή δύο πράγματα για το να κρατούν τους αυτοκινητιστές χαρούμενους και τα ταξίδια με αυτοκίνητο να εκτελούνται ομαλά.

Είναι σε επιφυλακή για τεχνικούς μηχανικής ηλεκτρικής επένδυσης για να εκτιμήσουν τη ζημιά μετά από ατύχημα και να πραγματοποιήσουν επισκευές σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε μηχανικοί. Η Solus έχει θέσεις για ρόλους Εξυπηρέτησης Πελατών και θέσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία.

Ρόλοι σε ζήτηση:

Τα οφέλη της εργασίας για τη Solus περιλαμβάνουν:

 • Βοηθήστε να αποκτήσετε πιστοποίηση, παραδείγματα όπως NVQ, εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ηγετικές δεξιότητες και πολλά άλλα
 • Εκπτώσεις σε ασφαλιστικά προϊόντα Aviva
 • Ευέλικτο ωράριο εργασίας ανάλογα με τον ρόλο

Τοποθεσία: Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε όλες τις εργασίες με τη Solus τώρα

Είστε έτοιμοι να αγαπήσετε τις Δευτέρες; Δείτε όλες τις τρέχουσες κενές θέσεις μας τώρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar