Εγγραφείτε στην Επανάσταση του Cloud με μια Πιστοποίηση Cloud

0
Εγγραφείτε στην Επανάσταση του Cloud με μια Πιστοποίηση Cloud

Το Udacity κυκλοφορεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα School of Cloud Computing

Η Udacity, ηγέτης στα διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα, κυκλοφόρησε νέοι νανοβαθμοί Cloud Computing ως μέρος του School of Cloud Computing.

Αυτοί οι νανοβαθμοί δημιουργούν και επιδεικνύουν την τεχνογνωσία σας στις πιο χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες Cloud που αναπτύσσονται σε εταιρείες όλων των μεγεθών. Αυτό περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως AWS, Kubernetes και microservices.

Οι θέσεις εργασίας στο Cloud Computing έχουν γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη

Όπως έχουμε καλύψει στον Οδηγό μας για την πιστοποίηση Cloud, η μετακίνηση προς το σύννεφο είναι μόνο ατμός. Η τεχνολογία ωριμάζει και οι εταιρείες υιοθετούν την ιδέα της φιλοξενίας εφαρμογών στο cloud. Αυτό οδηγεί σε τεράστια αύξηση της αύξησης των θέσεων εργασίας και οι εταιρείες προσφέρουν επίσης υψηλότερους μισθούς για άτομα με αυτήν την εξειδικευμένη ικανότητα.

Οι θέσεις εργασίας στο cloud αυξάνονται γρήγορα.  Αποκτήστε μια πιστοποίηση cloud σήμερα για να συμμετάσχετε στην επανάσταση.
Γράφημα Πιστοποίησης Cloud: Η υιοθέτηση του cloud αλλάζει το πρόσωπο των τεχνολογικών σταδιοδρομιών. Συνεχίστε κερδίζοντας μια πιστοποίηση cloud.

Udacity Cloud Developer και Προγράμματα DevOps

Το νανοβάθμιο Cloud Computing της Udacity παρέχει δύο δρόμους για να κερδίσετε μια πολύτιμη πιστοποίηση. Η διαδρομή που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από το αν θέλετε να γίνετε προγραμματιστής Cloud ή Μηχανικός Cloud DevOps.

  • Cloud Developers σχεδιασμός και ανάπτυξη ασφαλών εφαρμογών, υπηρεσιών και προϊόντων cloud. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από back-end, front-end, web application, full-stack και ανάπτυξη εφαρμογών cloud. Θα αναπτύξετε εγγενείς εφαρμογές στο cloud ή θα μετεγκαταστήσετε εφαρμογές παλαιού τύπου στο cloud.
  • Cloud DevOps Engineers βελτιστοποίηση, αυτοματοποίηση και παρακολούθηση αγωγών ανάπτυξης. Εστιάζουν στη διασφάλιση ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται ομαλά και σε κλίμακα, δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας την αρχιτεκτονική και τη διαμόρφωση του cloud.

Εάν είστε προγραμματιστής full stack και απολαμβάνετε τη δουλειά, τότε Cloud Developer είναι ο δρόμος για σένα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε περισσότερες διοικητικές και λειτουργικές ευθύνες, τότε το Cloud DevOps Engineer θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας.

Cloud Developer vs Πιστοποίηση DevOps
Το Udacity προσφέρει δύο διαφορετικά προγράμματα Cloud Computing για να δημιουργήσετε την τεχνογνωσία σας

συμπέρασμα

Το πρόγραμμα σπουδών και για τα δύο προγράμματα έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη ειδικών και ηγετών σκέψης σε διάφορους κλάδους. Βγαίνοντας από αυτά τα μαθήματα, θα αποκτήσετε εμπειρία στη χρήση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται ευρέως σε σχεδόν οποιαδήποτε εταιρεία που βρίσκεται στο cloud.

Η εκπαίδευση ξεκινά με τα βασικά του Cloud Computing και ενσωματώνεται σε πιο προχωρημένα θέματα. Θα είστε έτοιμοι να πατήσετε το έδαφος σε μια νέα δουλειά ή να είστε σε θέση να διαπρέψετε στον τρέχοντα εργοδότη σας ως ειδικός στο Cloud Computing.

Εκμεταλλευτείτε το Udacity Cloud Computing Nanodegree Programs για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα ως προγραμματιστής Cloud ή Μηχανικός DevOps.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar