Αλλαγή ζωής που αλλάζουν ντουλάπες — Στυλ μέσα προς τα έξω

0
Αλλαγή ζωής που αλλάζουν ντουλάπες — Στυλ μέσα προς τα έξω
Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

Πρόσφατα έλαβα μια ερώτηση από έναν αναγνώστη σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσω τις μεταβάσεις της γκαρνταρόμπας:

Με ένα στυλ χαλαρής προσωπικότητας, έναν τρόπο ζωής που αποσύρθηκα πρόσφατα και μια γκαρνταρόμπα ακόμα γεμάτη με πιο κλασικά εταιρικά ρούχα, πού να αρχίσω να αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου ώστε να ταιριάζει στη νέα μου ζωή καθώς και στην προσωπικότητά μου;

Τώρα δεν χρειάζεται να συνταξιοδοτηθείτε για να έχετε κάποια αλλαγή στον τρόπο ζωής, ακόμη και να αλλάξετε χώρους εργασίας που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις ντουλάπας, να χάσετε ή να κερδίσετε βάρος που σημαίνει ότι η ανάγκη για μια νέα ντουλάπα ή μετακίνηση τοποθεσιών με διαφορετικά κλίματα είναι όλοι οι λόγοι που μπορεί να πρέπει να ξανασκεφτείτε την γκαρνταρόμπα σας, που είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξανασκεφτείτε το στυλ σας.

Δες το βίντεο

Ανακαλύψτε ξανά τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε το στυλ σας

  • Ποιός είσαι τώρα?
  • Πώς θέλεις να σε αντιλαμβάνονται;
  • Τι λειτουργεί τώρα για το σώμα σας;

Αυτές είναι ερωτήσεις που θα θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας και να βρείτε απαντήσεις. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες, θα είστε τυφλοί για τις αγορές σας και αυτό συνήθως οδηγεί σε λάθη αγοράς.

Αντί να καταφεύγετε στα παλιά δοκιμασμένα αλλά εργασιακά ρούχα που δεν λειτουργούν για τον πιο casual τρόπο ζωής σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ποια είναι τώρα η εκδοχή του στυλ σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε μερικά από τα παλιά σας ρούχα εργασίας, για παράδειγμα, να φορέσετε ένα παλιό ζιβάγκο εργασίας με ένα τζιν ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να αφήσετε όλα τα παλιά εταιρικά ρούχα που απλά δεν ταιριάζουν τη νέα σας ζωή και στυλ.Αλλαγή ζωής Αλλαγή γκαρνταρόμπας - χρησιμοποιώντας τα παλιά σας μπλέιζερ με τα casual outfit σας

Καθορίστε την αισθητική σας

Αυτό είναι ένα βήμα που τόσο συχνά αγνοείται, ωστόσο από τα σχόλια των πελατών μου που το έχουν κάνει, το βρήκαν πραγματικά χρήσιμο με έναν τρόπο που τίποτα άλλο δεν είναι, για να τους βοηθήσω να καθορίσουν πραγματικά την αισθητική τους και το τι θέλουν να είναι μέρος του στυλ τους. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό στο μίνι μάθημα Visualize Your Style.

Η αισθητική σας δεν ξεκινά με ρούχα που συνήθως ξεκινούν οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε την αλλαγή ντουλάπας και οι περισσότερες συμβουλές σας λένε απλώς να ψωνίσετε για κάτι καινούργιο, ωστόσο δεν θέλω να συνεχίσετε να σπαταλάτε χρήματα για λάθος ρούχα , αφιερώνοντας μερικές ώρες για να ανακαλύψετε την αισθητική σας θα αποκομίσετε ανταμοιβές και θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνταγή νέου στυλ που λειτουργεί για αυτό το νέο στάδιο της ζωής σας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ψωνίζετε.

Καθορίστε τη νέα φόρμουλα ή τη στολή σας

Μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή μιας φόρμουλας ρούχων ή τη δική σας εκδοχή μιας στολής που θα σας διευκολύνει να ντύνεστε κάθε μέρα.

Έχω μερικές εξαιρετικές συμβουλές εδώ για το πώς να το κάνετε αυτό.

Μόλις καθορίσετε το στυλ σας για το νέο σας, τότε μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε για ψώνια, αλλά πρώτα, ψωνίστε την γκαρνταρόμπα σας γιατί μπορεί να έχετε ρούχα που λειτουργούν για τον νέο σας τρόπο ζωής ανάμεσα στα παλιά σας ρούχα εργασίας!

Περισσότερες Συμβουλές

Κάψουλες ντουλάπας, φόρμουλες ρούχων και στολές – Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς;

Όλες οι καλύτερες συμβουλές και η έμπνευσή μου για να συνδυάσετε κομψά ρούχα

Αλλαγή Ζωής που αλλάζει Ντουλάπες

Facebookκελάδημαpinterestlinkedinταχυδρομείο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar